Kohtaus 7: Aurora

Aurora

Revontulet eli Aurorat viihtyvät pohjoisella yötaivaalla. Jo vanha kansa tiesi, että taivaalla loimuavat Aurorat ovat lähtöisin metsän harvinaisimmasta eläimestä – tuliketusta, joka päivällä on musta ja yöllä säihkyy tulta. Tulikettu heittää revontulet taivaalle loimuamaan juostessaan öisessä metsässä, sillä kun tulikettu juoksee ja antaa turkkinsa koskettaa vaikkapa matalalla olevia puunoksia tai pensaita, sen nahka alkaa iskeä ja sinkoilla värikkäitä kipinöitä sinne tänne. Yhdessä kipinät kohoavat taivaan kanteen tanssimaan vihreinä, punaisina ja sinisinä spiraaleina.

Aurorat ovat pelottomia oman tiensä kulkijoita. Sanotaanpa Auroroilla olevan myös kyky ennustaa tulevaa ja ohjata itsensä kadottaneet matkalaiset takaisin omille juurilleen.

Kohtauksessa Aurorat antavat Mellille sisäistä voimaa olla oma itsensä ja rohkeutta koetella jopa omia rajojaan! Aurorat rohkaisevat Melliä lämpimällä ja kannustavalla katsellaan. Auroran rintakehä on aina avoin ja olemus ryhdikäs – täynnä sisäistä voimaa.